The set of 5s..

Masa raya kat kampung hari tu sempat jugak la aku lepas gian ambik gambar.
Walaupun resultnya tak seberapa but at least ok gak la.
First timer… Hehehe.

The main subject is flower.
Post Processing pun aku buat ala kadar jer. Takde masa la.
Sepatutnya aku guna Macro Lens utk effect yg lebih gempak.
Since camera aku cuma ada yg built in jer.. kira bolehlah..
Buat belajar sikit2.. nanti aku beli la lens tu.

Kat rumah Mak Long ngan Busu memang banyak bunga.
Rajin diorang tanam. It’s like a garden there..
And both of them memang suka sangat dengan orchids.
I don’t know why..
There’re orchids everywhere..

Aku compile gambar sebab malas nak upload satu2.
Layan jer lah.. banyak bunyik pulak.
😛

 

 

 

 

 
Ni pulak gambar sesat.. Selit sekali la.
The mighty still dragonfly.

Pokok kelapa nan sebatang kat belakang rumah nenek di waktu senja..
Peh.. syahdu jer aku rasa bila tengok pokok kelapa tu.
Alone.. Lonely… 

Ah!!! Lagi 5 Hari!

~ by Aidilz on October 15, 2008.

One Response to “The set of 5s..”

  1. Kesian pokok kelape tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: