The one who were not forgotten..

dying-roses

Tak dapat nk update apa2 for the past few weeks.
I’m busy going here and there and lotsa things happened as well.
Plus just recovered from a bad ass flu.
Injured my left leg in the process.. (don’t ask me how come..)

Last week for me was like riding a mixed emotions roller coaster.
One of my colleague.. a friend.. saudara seagama..
She passed away.. after went missing for a few days.
Terkejut.. terkilan.. terkedu..

We read and heard in the news every single day..
About death.. tragedies.. incident..
But when those stories you read actually happened to someone you know..
The feeling is totally different.. absolutely.
Cuma bagi aku.. sedikit sukar untuk terima cara pemergian arwah.
Anyway, itu sudah takdir Allah.
No matter how hard, how tragic.. I/we have to accept it.

Semalam, aku dgn a few officemates sempat pergi ke majlis pengkebumian arwah.
Hati aku tak tahan menahan sebak, especially masa ustaz in-charge bacakan tazkirah untuk arwah.
Rasa kecik jer diri aku ni… kecik sangat2.
Ajal maut, jodoh pertemuan, qada’ dan qadar adalah ketentuan Illahi.

Kepada sesiapa yang membaca post ni, harap dapatlah sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah.
Kita doakan semoga roh arwah dicucuri rahamt dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman.
Hanya itu sahaja yang mampu kita beri..

Small talk:
Takde sapa lagi la yang nak sakat aku kat opis.
Takde sapa lagi la yang offer aku coklat choki choki.
Takde sapa lagi la yang nak comment gambar2 buruk aku.
Takde sapa lagi la yang nak sound aku mat jiwang @ mat bunga.
Takde sapa lagi la yang sudi serabutkan kepala aku dgn hilai tawa tak hengat.
We all gonna miss you Fify..

~ by Aidilz on March 25, 2009.

One Response to “The one who were not forgotten..”

  1. words x even explain it… i just miss her so much…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: