Got nothing better to do ar?

Just because I’m freaking bored right now..
– Tagged from Naziah.

Complete these sentences:

1. Bekas kekasih saya… jauh di mata…
2. Saya sedang mendengar… lagu: Glen Hansard and Marketa Irglova – Falling Slowly.
3. Mungkin saya patut… berehat sahaja di rumah esok. Oh.. I wish..
4. Saya suka belajar… matematik. Ok, bohong la tu.
5. Sahabat baik saya… sayangnya tiada di sini.
6. Saya tak faham… why this actually happened to me?  why?  why?  whyyy?!!
7. Saya kehilangan… kata-kata setiap kali melihat awak menangis.
8. Ramai yang berkata… reality bites! That’s so true..
9. Makna nama saya… adil kot? I dunno. Should be something to do with Hari Raya I guess..
10. Cinta itu… seharusnya indah tetapi..
11. Di suatu tempat bernama… Fukuoka. *sigh..
12. Saya akan cuba… eventho I’ll fail again and again.. and again.
13. Makna “selamanya”… only for those lucky ones.
14. Handphone saya… 2nd hand jer.. buruk lak tu.
15. Saya paling meluat… bila tengok those people who just don’t know how to appreciate what they have.
16. Bila saya bangun dari tidur… saya bersyukur kerana masih lagi bernafas.
17. Party adalah… untuk orang2 muda sahaja. Hahaha! Hampeh!
18. Haiwan yang paling cute adalah… kucing. Ah.. I miss Chombee!
19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan adalah… 18 – 19 tahun. Matriculations days! Ah.. those days.
20. Hari ini saya rasa sangat tension… sebab banyak kerja tak siap lagi. Deadline next week! Argh!
21. Malam ini saya akan cuba… untuk tido awal.. Ah! dah pukul 11.30pm?
22. Saya betul2 inginkan… percutian percuma ke Eropah! Hahaha! Yeah, rite..
23. Bila tengok muka kat cermin pagi tadi… hm.. for a second I thought..
24. Shopping kompleks… penuh dengan budak2 bawah umur bergelimpangan tak tentu hala.
25. Makanan segera biasanya… untuk orang bujang, tapi yang tak bujang pun ada gak yang makan ye? Hehehe.
26. Ayat2 terakhir pada orang… “See you when I see you..”
27. Nak panjangkan tag ini? Suka ati korang lah.

naruto - maggi

Break Time!

~ by Aidilz on December 3, 2008.

One Response to “Got nothing better to do ar?”

  1. hahahahah! matematik…. hahahahahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: